Logo Timpaan Hoofddorp B.V. Ontwikkeladviseur

Woningtype L

Hoe je ook wilt wonen, het kan in appartement L. Dit type appartement biedt ruimte een heeft maar liefst drie slaapkamers. En niet één, maar twee balkons. Het grootste balkon zit aan de woonkamer en daar kun je heerlijk met je familie of vrienden rondom een flinke tafel genieten van een etentje of een drankje. Het andere balkon ligt aan de masterbedroom. Zo kun je altijd de zon, of juist de schaduw, opzoeken.

Appartement type L heeft een woonkamer van zo’n 31 m² met een flinke raampartij en een groot balkon. Dankzij het vele licht zijn er verschillende opties om je meubels neer te zetten. Plaats je eetkamer bijvoorbeeld zo dat je naar buiten kunt kijken. Dat geeft namelijk een ruimtelijk effect. En wist je dat een sidetable of een laag kastje direct achter de bank ervoor zorgt dat je zithoek mooi is afgesloten en je ook niet tegen de saaie achterkant van de bank aankijkt? Zet je woonkamer niet te vol met (grote) meubels, want leegte creëert een gevoel van rust en ruimte.

Rust, ruimte en licht

De masterbedroom is de parel van dit appartement. De indeling van deze kamer leent zich perfect voor het plaatsen van een inbouwkast en er is plaats genoeg voor een kingsize bed. Maar het grootste pluspunt is natuurlijk het balkon aan de slaapkamer. ’s Ochtends wakker worden met een briesje of een kopje koffie op het balkon? Kan dus gewoon. Werk je vanuit huis? Wil je een grote inloopkast? Is er een logeerkamer nodig? Of is er misschien een kinderwens? In appartement type L kan dit allemaal, omdat er naast de grote slaapkamer nog twee lichte slaapkamers zijn die je kunt gebruiken voor wat jij maar wilt.

Naar aanbod

Woningtype L