Logo Timpaan Hoofddorp B.V. Ontwikkeladviseur

Woningtype XXL

Kies je voor een appartement XXL? Dan woon je in de markante punt, die zo kenmerkend is voor Meiboom. Door de speelde indeling van dit type appartement kun je eindeloos variëren met de indeling. En dit appartement heeft maar liefst drie heel grote slaapkamers. Type XXL bewijst dat groots leven ook in een appartement kan.

Licht en ruimte definiëren de woonkamer van appartement XXL, met veel ramen en een balkon waar het genieten is in de zon. De living heeft een bijzondere vorm, maar toch genoeg rechte muren om de ruimte praktische te kunnen indelen. Er is werkelijk overal plaats voor: een enorme zithoek én eettafel voor minimaal zes personen kan heel goed.

Drie grote slaapkamers

Logés ontvangen, kantoor aan huis, hobbykamer, extra slaapkamers of walk-in closet. Dat kan dus allemaal in type XXL. De masterbedroom heeft een bijzondere vorm, is licht en heeft plaats voor een kingsize bed en zelfs een inbouwkast. Maar ook de andere twee slaapkamers zijn zo ruim dat je ze voor verschillende doeleinden kunt inrichten. Bijvoorbeeld als kantoor, hobbykamer, extra slaapkamer of gastenkamer.

Naar aanbod

Woningtype XXL